Thursday, September 18, 2008

HiDuP Ku SemAkiN SeMpUrNA~

hmmm..
dah lame gile tinggalkan dunia blogging ni..
lepas je poli terus tak wat blog dah...bukan tak nak..
tapi dah malas la..tp pg ni
tetibe lak rase rajin nak wat blog...
nak active balik la ni..
ok lah...nak story skit pasal life aku after poli aritu...
ermm...
lepas je abis poli bln 6 aritu..
aku balik kl...balik umah la..tp dok umah pun tak smpi 1 week
becoz aku menunaikan umrah...alhamdulillah...
dah smpi rezeki ako untuk menunaikan umrah di tanah suci...
umrah tu selama 2 minggu...
aku balik ke malaysia tak ingat dah bape ribulan..hehehehhe

then balik je..tak sempat nak rehat kat umah..
balik kulim..kampung a.k.a umah kakak..
hmm...i accompany her approximately 1 month...
kesian gak kat diye..she's pregnant...so ako temankan la diye...
sbb hubby diye dok kl..ngengade tul hubby diye tu
suh pindah kedah tanak..nak dok ngn family jgk..

sebulan ako dok ngn akak aku kat sane...
best la jgk...
heheheh....then ako dpt surat panggilan keje dari JPA/SPA...
yesss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gumbira tak terkata...tp ako dpt rase...
akak aku cam sedih la sbb ako tak dok ngn diye dah
tak teman diye dah...
sorry eh kak..kite sayang awk..but i'v got to go..
kite ade cite2 kite sendiri....
ade mase kite balik dok ngn awk k.....

aku balik kl..balik kl tak smpi seminggu dok umah..
dah kene g kursus kat ganu...seminggu
huhuhu..
rase seronok ade...rase tak caye pun ade...
ye la...kejap je ako dok menganggur kat umah..
pastu dpt keje....

balik dari ganu..aku dpt posting kat kementerian kesenian dan kebudayaan
kat maju junction k.l
doa aku dimakbulkan bila aku dpt kl
so aku dok ngn family aku...

seminggu kat kementerian aku disubkan pulak ke arkib negara jalan duta
besoknye tu ari jumaat aku dah lapor diri di arkib negara...
tup2 ari isnin nye tu aku disubkan lagi ke arkib memorial galeria perdana kat jalan dato' onn
n situ permanently..
ako ke tempat keje drive sendiri..hehe..i enjoy my driving...
huhuhu....

so sekrang ni aku berada di tempat keje aku...
aku happy ngn life aku skrg ni...
rase cam aku menjalani satu kehidupan yg hampir sempurna..
ye la...dari alam persekolahan..aku berpindah ke alam institusi pengajian
then aku berpindah ke alam pekerjaan...
dimana aku menggunakan kemahiran n apa yg dipelajari ketika aku belajar dlu..
aku rase happy sgt ngn life aku skrg ni...
setiap hari aku rase hidup aku seindah suria...cewah...
hahahah...
n tak lama lagi ke alam perkahwinan la pulak kot...huhuhuhuhu

18/10/2008 nnt aku konvo...
yay2!!!
merasa gak dpt anugerah ketua jabatan kali ni...
rase bersyukur sgt2....
alhamdulillah sem 4 aritu merupakan semester yg akhir..
aku berjaya jugak mengharungi segala kesusahan bergelar student....
heheheh....

1 gorgeous yang sedang berbicara!:

mr nice (",) said...

http://www.mypolycampus.net/v20

forum utk geng2 poli sluruh malaysia

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers