Sunday, January 2, 2011

kami gaduh tak lama!

salam....

jelitawan sekalian,

first of all...ai nak ucap selamat tahun baru 2011...fuhhh...lmbt kan ai hapdet blog nih?ekceli konon2 nak hapdet malam last tahun 2010..and nak hapdet utk first entry 2011...sekali lg mase sgt mencemburui la...hohoho (eh!krismas dah lepas)

ok..nak cite la..entry seblum ni cam kasi hint2 yg aku tgh konflik ngn en. abg kan?kan?kan?al cerita nye...alaaa..biase la tu...gadoh2 tu kan perlu jgk utk menceriakan lagi hubungan...ala..sedih time tu je...sentap pun time tu je..pujuk2...ok la balik..ngahaha...biase la...adat org bertunang kan...tak gaduh tu tak sah...huhuh...ekceli bende kecik je...cemburu kan tandenye sayang...maknenye en. abg syg kat ai la kan..heheh...takpe lah..bnd dah lepas..hehe

hari khamis hari tu...30/12/2010..aku telah menghalfday kan diri...jmp en. abg..lame jgk tak jmp en. abg...maklumla..PJJ cam kami ni mmg jarang jmp..hari khamis aritu..en. abg dtg kl...then jmp kat tempat biase...pastu dah masuk lam kete en. abg...en. abg g bukak belakang kete...aku ingatkan die nak wat pe..upenye masuk kete..kasi ai bunga youuuuu...awwwww...romantik pulak en. abg..terkezut makkk...ngahahha...but..aku mmg rase en. abg makin romantik skrg ni...thank youuuuuu abg...heheheh...die kate..."syg..abg mintak maaf pasal aritu ye..." hehehe...

then kitorg shoot g times square..sj jenjalan...kitorg plan mule2 dulu nak hunting barang2 kawen..tp memandangkan jumaat esoknye tu cuti akibat dari harimau malaya menang menentang garuda aritu kan...dapat la cuti tak pasal2..huhu...thank you player malaysia kerana menghadiahkan kami cuti..

kitorg decide nak pegi times square sbb nak marathon tgk movie...gile lame tak g nonton sesame..smpi TS kul 12 lebih dekat kul 1...pegi beli tiket wayang..cite Death bell..korea punye cite..cite hantu..pastu beli terus tiket wayang cite Hantu Mak Limah Balik Rumah..yang jadi buah mulut org...cite tu kul 6 ptg..masuk tgk cite Death bell tu..hurmm..ok la..penuh misteri...sape yg bunuh dorg?tp die bunuh student2 tu gile kejam wehhhh..aku pejam2 mate tgk...huhuhu...

abis wayang tu dalam kul 3..kitorg pusing2 TS...en. abg boleh ckp "syg...jom..kite pegi beli baju..abg nak deco syg...nak ubah syg..boleh?" ish2...en. abg ni..ade je keje die tau...diheretnye aku pegi kedai2 baju yg ade kat ctu...penat wehhh...dari satu kedai ke satu kedai...satu baju ke satu baju di acu kat badan aku...penat mak tau..huhu...tp mcm aku pnh ckp..en. abg mmg cerewet bab2 pilih baju ni....last2 tu dpt la 2 helai t-shirt...yg menepati citarasa die...satu warna hitam..satu warna purple...then jalan2..die kate.."ok..kite pegi cari seluar pulak" ah sudah..seluar pulak dah...pegi ke giordano...dapat la satu seluar jeans yg DIE PILIH jgk...then utk dapat kan 40% diskaun...kene amik 2 items..en.abg laju je amik satu t-shirt ni..warna putih..ade tulisan warna pink..tulis "THE ART OF LOVE" kemain abg nih eh..dah bayar2 tu...aku pulak yg deco die..belikan t-shirt putih n purple..ngahahha..saje dera die suh pakai purple..sbb die mne penah pakai purple..baju tu utk jmp aku nnt..bile aku pakai putih die pakai putih..n bile aku pakai purple pun die pakai purple...

pastu kul 6 sambung balik masuk wayang..overall cite HMLBR tu la best mane pun...aku nguap2 tgk cite tu...ade part yg gelak tu aku gelak la..tp biase je la cite die...lepas tgk wayang tu..kitorg g makan kat johnnyss...weee...best dapat makan ngn en. abg kat ctu...


pic en. abg tgh masukkan makanan2 dalam periuk tu..nyum2..cedap nye...


tadaaaa!!kami yang dah berbaik in black n pink...weeee...

KAMI DAH BAIK..TAK GADUH2 DAH...HEHEHHE..http://www.emocutez.com



6 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

tulatu. en3 gado bkn maen berendam air mate lagi. hohoho.

biasela tu asam garam hidup bedua. xkan la nk hepi je. busan jgk. ^^

ee cepat la kawen! geram la ngn korang bedua nih.

nk bygkan muke baby korang cemane. hehehe

~myza~ said...

nida : biase la nida..time gado berendam air mata smpi leh berenang2..ngahahah...aku nangis kot time gado tu..jaat kan tunang haku?ngahahah...

betul tu...asam garam...tiap yg pahit ade manisnye kan...

nak cepat la ni macik...ko tggu la kad...tak lame je pun lagi...apsal ko geram tgk kitorg?ngahaha..

wehhh..aku kawen pun belum..ko dah nak bayangkan muke baby kitorg kan?*psssttt..agak2 ko ikut muke sape eh?*bahahah

CikSyafa said...

hehe..biasa laa tu..gado,bergigit chomel meow..tu adat bertunang ^__^

~myza~ said...

cik syafa : tu la die..heheh...tp bile time gado tu hazab amat..bile dah baik menyengih memanjang...

iedayah said...

semoga u eppy sllu dgn insan tersyg dear..namo gduh2 ea..=)

~myza~ said...

iedayah : hehe..tengkiu dear...tu la..tak la sllu gado..tp bile tak gado tu rase nak jgk gado kan sekali sekala..heheh..

neway dear..congrats being a wife to the person u love the most!eh!i pun buat kat felcra nnt..hehhe..hope u can come..boleh mengimbau balik kan..heheh...

pssttt : best tak jd wife?

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers