Tuesday, March 16, 2010

i'm goin to be cry tonite!!


oh yaaa!!baru perasan this is the 2nd entry for 2010!!and hey!i'm getting older!
huhuh...walaupun tgh sedih n tgh cube utk bersedia menghadapi malam ni..
but i'll try to stand strong..and stand on my own feet!!tak macam org tu..berdiri atas kaki org lain..pastu nyusahkan org lain..termasuk aku..huhu..
i hate when other people make my life more complicated
damn!!

oh ya..lupe nak wish happy 2010..walaupun dah basi kan...heheheh...
but who cares...baru bln 3 kan..
hurmmm..mcm2 dah jadi sepanjang 3 bulan for year 2010..
takpela..tempuhi..hadapi dengan senyuman..
walaupun hadapi dengan senyuman..
but i still let my tear to fall down...
damn!

ekceli..tonite will be the nite yg akan menentukan segala2nye..mebi..
my life..my future..tp yeke?
hahaha..who cares??
aku dah asyik pk kan perasaan org je..
buat ini tak kene..buat itu tak kene..
nak aku buat camni..bile aku buat.marah pulak...
then nak aku share suka duka aku ngn dorg..
but since when dorg baru nak amik tau aku punye masalah?
bile aku share kegembiraan aku...mereka yg menukarkannye menjadi kesedihan aku..
so..is it still i'm wrong??
ye..aku ni bkn la baik sgt..ya..i know that..
hurmm...

tah la..bile ingat je..bergenang2 airmata aku..cam sekarang ni la..
tak pela..
malam ni aku akan lepaskan segala2nye... (mebi la kot..tu pun bergantung kepada kekuatan aku n sejauh mane hati aku akan sakit malam ni...or mebi i will remain silent n keep it on my own...eventhough hati aku yg akan sakit n bengkak..)


so..just wait n see for tomorow entry kayh...
not in the mood to go back home...


the person yg super sedih skrg!

5 gorgeous yang sedang berbicara!:

Amphenous said...

be strong my dear...i no u can!

n!da said...

kenapekah?
family probs ye?
1 je nasihat aku miza..
juz bear in mind,
setiap daripada kite..
ade bahagian masing2..
n igt, ad org yg lebeh susa..
ok dear? stand up! hehe

arisya sofea said...

bro amph :

thanks bro for ur support...i really2 appreciate it!

nida :

lebih kurang la nida...
aku mmg pk cam yg ko pk..
tp kadang2 rase cam unfair..
huhuh...dah tak larat nak stand up...
tp ku gagahi jua
huhu...thanks dear

n!da said...

tulah pasal.. family probs nih mmg amat sukar kn.. nk jdkn musuh, darah daging.. nk jdkn kwn, kwn mkn kwn.. btol x? hehe.. aku hentam je perumpamaan nih..

arisya sofea said...

nida : ahahah..betul la tu perumpamaan ko tu.heheh...

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers