Wednesday, March 17, 2010

and it happened ~ again


last nite happened already...
n seperti yg aku dah jangka akan jadi..
i'll remain silent and keep it on my own..
yes!!again i let that thing kept deep inside my heart!
sbb aku pk kan ko kakak aku aku jage rahsia ko!tp ape yg ko balas balik kat aku??
kalo ko rase aku ni org lain..bkn adik ko..fine!!aku terima...
n aku takkan lupe ape yg ko buat kat aku smpi mati!
lps ni jangan mintak tolong aku lagi!
cukup!!mlm smlm aku masih menyimpan rahsia ko!tp ko??
takpe..aku terima ini sume sbgi satu dugaan yg Allah bagi pade aku...

mmg betul kate org "org luar lebih baik dari adik beradik n sedara mara sndri yg cume tau nak menjatuhkan kite!"
n now i know what i'd done for u was just nothing!!!stupid to be so kindhearted to help u all the way of ur life...sharing problems with u..give an advice..but still people get wrong with me not u!
ok..aku terima lagi...last nite..when mama ungkit ape yg penah jadi satu ketika dulu..
aku hampir2 nak bukak mulut pasal rahsia ko!tp aku pk ko KAKAK aku!aku diam..
rela diri aku yg dicop anak yg menyusahkan mak bapak!
fine! i accept it!!

ko kan KAKAK!!!damn!



person yg masih super sedih!!

4 gorgeous yang sedang berbicara!:

Redbloodsnow said...

sabo yang sabo. pssttt..pe rahsia akak risya tuh ea..hiksss. nasib baik kakak kak zie x camtu. sekepala jek ngan akak..hehe :)

pape pun, pe kate lenkali risya protes gertak² die ckit...amacam??? hehe :P

arisya sofea said...

kak zie :

huhhu..dah lame dah kite sabo kak zie..dah 22 tahun bersabo!tp smlm still blh sabo lagi!bnyk rahsia die dlm tgn kite..and bcoz of die KAKAK..n tanak die tension kene marah ngn mak ayah..i kept it as my secret..but semlm rase cam dah final
and thats it!i'm not going to help her anymore...not at all..

mule2 kite pun ingat my sis sekepale ngn kite kak zie..but backstabber utk tunjuk SHE'S PERFECT IN EVERY WAY!

n!da said...

tp kt poli terbukti ko PERFECT IN EVERY WAY kn.. hehe.. theres always a backstapper in famly.. trust me.. mmbe aku pn ad sorg mngalami mslh cm ko.. tabahlah ye miza.. chaiyok!

arisya sofea said...

nida : mane de kat poli aku perfect in every way..ade jgk salah yg aku wat..nobody's perfect!

aku dah penat ngn sume ni...

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers