Sunday, June 14, 2009

my bday + my day wit hubby~

jeng jeng jeng...
sudaaa agak lame aku tidak mengepost di sini ya...
hurmmm...ekceli kan..dah lame sebnrnye aku nak post entri ni...
tapi disbabkan kebizian yang melanda tahap aku ni PA PM...hohohoh...
maka dengan sebab itu aku jarang sgt bukak blog aku ni...
hehehhe...
ade bnyk jgk story aku nk cite dlm ni...


1. dah masuk bulan 6 kan skang?arini dah 14.06.2009...maknenye dah 15 ari hari lahir aku berlalu...heheh..tu yang nak story balik tu...

30/05/2009

time ni bday aku...but 29/05/2009 hubby dah ade kat kl sbb nak celebrate bday aku...
awal nye..hehehhe...die smpi kl ptg..tp mlm tu baru aku g jmp die...
aku dpt green lite utk celebrate bday..hehe..and mlm tu jgk aku tido umah olin di selayang..sbb besoknye tu die nikah...and she want me to be with her...hehehhe..thanks beb...
and...kebetulan pulak...her fiance *sekarang dah jadi husband* hafizul tu pulak upenye org sekampung ngn my hubby....hohoh...and mereka saling mengenali...tak sangke..so mlm tu...kul 11.30 hubby ajak kuar jap..aku pun ckp la ngn olin..aku nak kuar ngn my hubby..
then upenye hubby ajak g minum...lepak minum jap...
bile jam menunjukkan kul 12.00 a.m 30/05/2009 hubby dengan tibe2 nyanyi lagu bday utk aku..lepas nyanyi tu..he hold my hands and said to me the words that till now touched my heart..
he said to me "syg..selamat hari lahir yang ke 21...abg sayang kat syg..abg cintakan syg...sangat2...abg tau dulu abg bnyk lukakan hati syg...thanks sbb bagi abg peluang utk betulkan kesalahan abg n balut luka di hati syg...mlm ni...abg nak syg tau..syg dah bnyk wat abg berubah n wat abg tau ape itu CINTA...thanks so much sweetheart..." uwaaaaa....hubby neh...suke wat touching moment taw...hukhukhuk...aku quite sebak la jgk..but tak de la smpi nanges...cume mate hubby dah berair dah...hehhe...so sweet of u hubby...sepanjang die ckp tu die pandang je anak mata aku...huhuhu...and i feel the honest of him...
mlm tu kul 1 pagi balik umah olin...
then besok nye...hubby amik aku...g masjid..olin nikah...
ni die pic olin nikah...

amik berkat..heheh...insyaAllah..kami dlm proses...tggu kad kami ye..
hehhe..

pastu hubby bg present....waaaa..thanks hubby...hubby bagi big bear kat aku...walaupun aku dah 21..but die kate..bear tu utk org se sweet n se cute aku..muhahahah...mesti korg nyampah gile kan dengar???aku pedulik ape...bkn utk korg pun..

tadaa...hhehehe...

lepas tu..hari khamis aritu hubby turun kl lagi...kitorg g karaoke kat ampang park...then after jalan2 la kat ctu...die belikan bracelet pulak..hehhee..thanks hubby...


thanks hubby for both present...
hehhe...

and today....aku dilanda kebosanan..sbb my family balik kampung..aku tak dpt ikut..sbb aku uruskan perpindahan ofis aku tu...makanya...aku pun tinggal la sorg kat umah..sgt boring..sape kate duk umah sorg itu best???sgt sunyi tau...

3 gorgeous yang sedang berbicara!:

.nad. said...

alaaa. shweetnye. hehe.

bezday kte xjauh la. bbrpe hari je. hehe.

so, di kesempatan ini nad ingin mngucapkan, happy belated bezday kak myza. smoge brbhgia slalu :)

nnti nk kad jgk tau. hik4~

She's The One said...

Hepi Belated Bufday...

norazmamyra88 said...

Happy Belated Birthday Myza..

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers