Saturday, May 23, 2009

nice weekday~

today is saturday oredi...
hurmmm..
best nye cutiiii...dapat melegakan kestressan otak ku ini...
semlm aku rase penat sgt2...then lepas2 mandi je...
kul 8 lebih aku dah selamat malam..hohoho...
kul 11 tu aku dah terjaga...sbb ape ntah..
turun bwh jap...mam skit...then naik atas...
smbg msg ngn hubby..cian hubby..kul 8 tu ade gak die msg2 aku..
tp aku dah tido..then die ade gak call...tp tak sedar aku ni tido...
hohohoh...
msg ngn hubby dlm 10 msg..then lelap...huhuhu..
hubby still bg msg jgk eventhough die dah tau aku dah tido...
tgh syok2 aku tido dibuai mimpi diulit bantal peluk dan selimut...
aku rase cam hp ku berbunyi...aku pun dgn pejam mate tu rabe2 cari hp aku..
upe2nye hubby call...hehhe...tak sempat nak angkat...die letak dah..
rupenye2 dah 2 kali die kol...aku pun pelik...sbb last msg die "syg dah tido e???tido lena tau..love u so much sweetheart" msg tu kul 12.43a.m....yang die kol aku tu kul 1.30 a.m....means..
eventhough die tau aku dah tido..die still call aku..sllu die tak camni...
aku pun try la kol die balik..tp tak dpt...nak kol kali kedua...die dah call...
aku pun angkat..ngn suara mmg cam org tido..aku dgr die ckp "syg...abg rindu sgt nak dgr suara syg...abg tak leh tido....sorry syg...abg ganggu tido syg...abg tak tau nape..abg gelisah tak dpt dgr suara syg...tu yg abg call jgk...walaupun abg tau syg dah tido...sorry eh syg..."
alallala...cian nye hubby...kitorg pun borak2 few things...then lepas abis borak tu...smbg msg...
tup2 die dah senyap...upe2nye dah tido...heheh..hubby ni...mcm2...

p/s : i love u too hubby....sabar e tunggu detik tu...tak lame je pun lagi...thanks hubby...

2 gorgeous yang sedang berbicara!:

.nad. said...

lamenye xupdate blog.. mne pegi ni... huhu~

arisya sofea said...

huhuh...
tu la dik..
akak pun pelik nape akak lame tak update blog eh??ehehhehe...
dah update dah...

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers