Sunday, May 3, 2009

aku gile meng'edit'!

halluuuuuu!!!!!!!!weekend again...
hahha...aku happy arini..coz aku berjaya mengedit gambar2 aku n hubby.
walaupun tak la hebat mcm org yg dah terror..but i'll improve my skill on and on...
muhahaha...happy..sha la la la la..it's so nice to be happy...
arini n semlm..aku mengedit gmbr2 aku n anak buah ku..kakak ku n anak buah ku..gmbr ku n gmbr hubby...hehhehe...berjaya jgk akhirnye..best gilak...
aku nak publish kan kat cni hasil keje aku...
kalo korg nak tgk..tgk la..kalo rase ntah pape je hasil keje aku ni...aku pedulik hape..aku pny suke la...name pun baru belajar edit2 ni..hohoho...


me with isha : before edit~


hahah..me with isha..after editing..ni first hasil keje aku...men bantai je ni..
pastu...dengan tak semena2..aku dah ketagih mengedit...jadi la hasil keje aku yg kedua...


my sis n isha...before

hahah..after editing..my sis with her daughter...isha..
hasil keje yg ketiga pulak...

yang ni yang ke 3 punye...tp tak bape sgt la yang ni..coz yg ni aku wat dalam keadaan mengantuk gile smlm...

pastu....aku try la letak ayat2 pulak..seindah kata-kata..hahaha..

xxxxxxxx

xxxxxx

xxxx

xx

x


miyahahhha...jiwang seh kata-kata..jijiks pulak aku..muhahah..

and then..ade lagi...

YYYYYYYY

YYYYYY

YYYY

YY

Y


jeng jeng jeng....muhahaha...gmbr hubby menjadi sasaran..*korg kenal ke die ni???tak kan??kan4???

ade lagi....last editing..aku dah tak larat dah..nak stop pulak..sbb jap g nak g Petaling Jaya...

ni last....

TTTTTTTT

TTTTTT

TTTT

TT

T

lalalalal...heheh...tu je untuk arini...sekian terima kasih...

1 gorgeous yang sedang berbicara!:

aQida said...

Miza, ajar le aku cemane nk edit?
Ko edit kat ne??

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers