Saturday, April 30, 2011

20 Days Left To Kiss You!!

Salam,

Hai darls,

sihat tak semua?hope anda semua sihat2 sejahtera...hari ni dah sabtu...apa bikin?harini my Maid Of Honour datang kl...it shud be wonderful weekends with her!!oh ya!hari ni saya ada food testing di tempat bakal berlangsungnya majlis saya nnt...hope everything shud be fine..sbb dah bnyk kali delay dgn katering utk food testing ni...and of course the second deposit have to be pay today!nak kahwin..duit pun umpama air terjun...tp jangan la kesal...sbb Allah itu Maha Kaya dan Maha Mengasihani...insyaAllah...bnd baik akan dipermudahkan oleh-Nya...rezeki tu Allah yang bagi..kene yakin...tp jgn la berdoa tapi tak berusaha..kalo dah berusaha tp tak dpt jgk..mungkin Allah nak bagi akan dtg...kite tak tau...Allah itu adalah Pengatur yang baik...yakin dengan Allah..maka Allah takkan hampakan kita...

oh ya!before i forgot...today one of my classmate cum my roomate mase sem 4 di Politeknik Sultan Idris Shah, Niza Azrina akan melangsungkan pernikahan dengan lelaki pilihan hati beliau...niza...seorang rakan dan juga pendengar yang baik...tp sangat2 secretive...jgn mimpi nak korek ape2 rahsia dari beliau...she's toooooo secretive...time bertunang pun sy tak tau..tarikh pernikahan die pun di rahsiakan smpi la kad beliau tiba di tangan saya...hebat kan?ape pun niza...aku nak ucapkan TAHNIAH dan SELAMAT PENGANTIN BARU...semoga bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat....ingat...syurga neraka seorang isteri terletak pada redhanya suami....(ingatn utk sy jgk)..

niza...nantikan kedatangan kitorg di majlis ko 01 May 2011 nnt ye...

ok..saat entry ini ditulis..hari bahagia saya cuma tinggal lagi 20 HARI sahaja lagi....phewwww...knp makin sikit angka yg tinggal ni?takuttttt...


~20 Days Left To Kiss You ~ bahahah...sedang2 men - google utk cari angka 20..sekali dpt yang ini...bahaha...gataiiiiii kau!
sempena 20 Days Left....meh tgk teaser ke 3 gambar Pre - Wedding saya hari tu...sy masih belum dpt CD nye lagi...masih menanti dgn penuh rasa sabar..heheh....skli lagi..gambar adalah ihsan dari Abg Fairus jua..hehhe...


~feeling2 atas kapal la konon..ala2 TITANIC..you jump i jump la tuh..heheh...padahal atas tangga kat stadium je..ngehehhe...

thank you abg fairus for the marvellous captured!


x.o.x.o

-myza-

2 gorgeous yang sedang berbicara!:

Cik Emi Deraman said...

bestnye dah xlame lg dah..all the best ye :)

n!da said...

eheehhe..
emmmuuuahhhh! utk abang. kekekekeke

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers