Friday, February 11, 2011

Korang ingat lagi tak game nih?

salam,

hi peeps!!

semalam kan..aku dah taip entry sikit punye la panjang..sekali aku padam...miahahah..ntah la..susah tau nak karang entry kalau bunyi disekeliling bising..bunyi tv pun aku tak boleh dengar...huhuh...jadinye..aku rase entry tu macam tah pape je...aku padam la balik..harini kat opis baru nak update entry..hehehe..

eh!korang-korang the 80's babies...yang sekarang ni berumur 21 - 34...ingat lagi tak..dulu2 mase kecik..tak la kecik sgt..dalam zaman sekolah rendah - sekolah menengah..ade satu game ulat...err..game yang ulat tu boleh tembak..pastu kepala die guna utk lastik2 tu...name game tu EARTHWORM JIM...yehhh baby yehhhh...nnt aku tunjuk game tu yang mane satu..kot2 kau tak ingat ke kan..hehehe..tp game ni dulu aku mmg suke sgt main..berhantu kau...kalau dah melekat kat kerusi on computer yang bukan flat screen gabak besar tu...mmg takde bende lain nak main...ni je la game yang aku hadap...dari bangun tido smpi sume org dah tido balik...

almost 14 years back...oh maiiiii...sangat rindu dengan game itu....baru2 ni aku ade tny member2 aku...ingat tak game tu?sbb aku tak tau name die..dah lupe...tak sorg pun yang ingat... tsk tsk tsk... T-T...tapi aku balik kampung aritu umah kakak aku..aku tny die...(sbb dulu2 sllu berebut main game tu ngn die...hahaha) die ingat name game yang aku cari tu..tp tah nape mase tu aku tak terpk nak cari dalam internet game tu..ngeeee...ade lagi satu game cacing... name game tu..worm armageddon n worm...game tu boleh main 2 org..ala...yang die macam team cacing kaler biru perang ngn team cacing kaler pink..haahahha..cute ouhhh...

tapi tak sebest game EARTHWORM JIM ni...kalau main ni..kalah kan...mmg sape yg dok sebelah kene hempuk pny..bahahah... hahah..okeh..meh aku review game ni kat korang...


haaaaa..game ni la...ingat tak?ingat tak?please la ingat..ngeee... heheh.... gmbr yang kat atas ni utk level 1..New Junk City..

Sakit hati okeh maen game nih..heheh.meh aku review yang dalam die pulak..kot2 korang ingat ke game ni...

Ok..korang nampak tak yang aku bulat kan biru tu kat bawah sebelah kiri tu?yang ade gmbr pistol tu..itu jumlah peluru korang yg tinggal...yang aku bulat kan kaler oren tu jumlah nyawa korg yang tinggal...yang kaler merah tu..peratus tenaga korg utk satu nyawa...means..kalo dah tinggal  0% tu..nyawa korg dari 3 akan jadi 2...haaa..yang kaler kuning tu kan...kau nampak tak yang burung tu tgh gigit kepala cacing ni?gile keji wehhhh burung ni..mencikkk aku ngn burung ni....

yang atas ni pulak...kau nampak die tgh pegang kepala die?yang tu sbb die nak men libas2..hahaha...

haaaa.seee seeee...die dah bawak kuar kepala die untuk lipas...huhuhu...

yang ni cacing ni tgh meroyan nak men tembak2...

haaaa..seee  seeeee..burung tu gile keji ar wehhh korang...tp ade dua cara utk bunuh burung ni..either tembak atau libas...
ok..yang atas ni pulak..korang nampak tak yang macam kaler kuning kat bawah tu?yang tu anjing gile..nape aku ckp die anjing gile..kau tau die lari gile bapak laju...perghhhh..kalau real life..mmg terkencing sambil belari la jawabnye...


kannn..kan aku kate...tu anjing tu tgh gigit si cacing tu....nak bunuh anjing ni same jgk..kene libas or tembak..tp aku nasihatkan..korang tembak je la anjing ni...huhuhuh....oh ye..lagi satu..nampak tak kat bawah tu ade tajam2 kan?make sure korang tak jatuh atas tu...kalo tak..berkurangan la peratus tenaga korang....

haaaa..tu la sedikit sebanyak review pasal game ni...bestttttt...tp mmg akan sakit hati la kan bile jmp anjing n burung tu..haihhhh...sakit jiwa....



 kepada mereka2 yang gemarkan game2 yang mcmni..meh aku kasi korang link utk korang download...game ni percuma je...and tak berat pun..sgt best okeh men game ni..pada aku la..kalau kau rase tak best..jangan download..atau pun takut berlaku kejadian keyboard patah ke ape ke...aku tak bertanggungjawab....


control key die..untuk tembak tekan ctrl, untuk lompat tekan shift..untuk men libas2 tekan spacebar...hahahah...best!sila la cuba download ye...

ok..untuk korang yang nak download game ni..ini die game EARTHWORM JIM yang menguji kesabaran

selamat main game dan menguji kesabaran anda...sekian...

1 gorgeous yang sedang berbicara!:

zOeY zAu YaH said...

main game gak upanya haha...
saya followr baru.moh ke blog saya.ada tutorial mekap dn lain2..
klik sini zoey zau yah ska-ska hati

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers