Tuesday, August 25, 2009

kau mendengar setiap luahan hati ku...thanks hubby..

hari ni dah gaji!!hahahhaha...hari ni kuar opis sikit punye la awal..*awal ke??aku rase awal 15 minit je..hahahah*
pagi tadi aku bgn kul 4.30...msak nasi sume..wat sayur skit..sbb lauk2 lain sume dah siap masak mlm tu dah...sayur je wat pagi td...pagi ni sahur with my mum je..sbb abah aku kene g hospital pagi ni..ade medical checkup..so abah sahur siap2 mlm td....lepas sahur tu dlm kul 5.30 tu aku naik atas..gosok baju..mandi siap...pastu tgk jam baru kul 6..hahahhahaha..gile awal..tu kalo aku terus siap g keje tu mau aku smpi kul 6.45...huhuhu...pastu tido la lam kete....
hehhehe...arini takdpt morning msg from hubby..mesti die penat..aku paham sgt keadaan die...skit pun aku tak rase susah...aku tau die cari duit utk nak kawen ngn aku jgk...sian die..tp takpe..itu dpt mengajar die erti tanggungjawab bile dah kawen nnt...insyaAllah..die blh jadi suami yg baik utk aku nnt...hubby...i understand what u are going through...nevermind if u dont have times for me...i will always be with u...*as long as dont cheat me!hahahah..i know he wont*
dari ari first pose smpi la semlm aku nye perut mcm cant cope with fasting situation....asyik gastrik je memanjang...smlm la paling teruk..smpi tak leh nak berdiri...baring je la...huhuhu..cian aku kan...pastu mlm semlm aku tak g terawih...lepas maghrib tu aku tertido..mandi pun tak lagi tu..huhuhu...then dlm kul 9 lebih cenggitu..rase cam phone vibration...hubby call..mase tu kul 9 dah..die risau aku asyik sakit perut je...borak2 ngn die jap..pastu die kate die nak g surau..aku pun kate ok then hang up pastu bgn mandi..solat isyak sume..terus tido balik...

around kul 12 tu hubby call lagi...borak2...die tny nape aku sedih je smlm...aku pun cite la a-z what happened...*family problem*...sepnjg aku story kat die...die diam n listen je ape yg aku ckp...pastu baru die ckp "syg...bulan pose ni bby kene bnyk sbar k...b tau bby ni org yg sgt penyabar n tabah...dugaan bln pose ni...sabar e syg..."hurmmm...he such a very good listener...sepnjg aku kenal die...he such a very cool guy..tak pnh nak marah2 tak tentu pasal...kalo nasihat pun elok2 je...kalo ade bnd yg tak kena...die tak cpt melenting..die tny elok2...
mmg sgt sabar layan kerenah aku yg kadang2 merajuk ngn die..tp mesti tak lame..sbb bile aku majuk..die pujuk..bile aku dah ok..die pulak majuk..hohohoh...busuk punye worang..hekhek...

lepas je die nasihatkan aku tu..die pulak kate.."b pun nak bercerita ngn bby mlm ni..."
die pun story what happened to him the whole day...fight with his brother..cian b..keje bertungkus lumus...bile die cite..aku otomatik akan menjadi pendengar yg setia jgk..hahahahah...
then pastu aku pun suh die sabar...hahhaha...ulang2 ayat yg same...borak2 skit...*skit hape..smpi kul 2 pagi...dari kul doblas...*

pastu..masing2 selamat tido...hohohohohoho...

p/s :b..whatever it is...i'll be by your side...




1 gorgeous yang sedang berbicara!:

She's The One said...

ak da tukar url...uiksss.blogspot.com

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers