Monday, August 10, 2009

sweet saturday with him.....

dating with hubby...
tak g mane pun...
g jln2...makan2..
shopping2...jalan lagi..
pastu g tgk wayang...then g karoke...pastu makan lagi..
hikhikhik...
pastu dah mlm tu die ajak g tasik titiwangsa...
singgah la kat ctu...
ramai org jgk..
ye la..malam minggu kan...
then aku pun borak2 ngn die...
bnyk jgk bnd yg diborakkan..
gelak2...
kitorg duk kat tapak Eye on Malaysia dulu...
kat situ spotlight ade 5 6 bijik...
so cerah la kan..
nak amik gmbr pun best...
huhuh...pastu tgh2 syok carik2 bintang kat langit
die panggil...
"bby...b ade something nak bg bby....b tak tau whether you like it or not...but b harap bby suke hadiah yg b nak bg ni.."

aku dah macam berkerut2 je muke dok pk "arini bape aribulan??bday aku dah lepas...bday die pun dah lepas...anniversary bln 2 tawun dpn..hadiah ape pulak??"

pastu die kate die saje nak bagi adiah tu kat aku..sbb die kate die suke tgk mendalah tu...
then aku pun kate..ape die..die suh pejam mate la pulak..aku pun pejam la...
pastu aku pun cube meluaskan seluas2nya segala deria yg ade kat aku ni...mane la tau kot2 smbil pejam mate tu blh tau adiah ape yg die nak bagi tu kan...

aku dah suspen dah..ye la..die ni bkn betul..kadang2 suke ngene aku...
tp mlm tu die romantik je...takkan die nak kenekan aku pulak...
pastu die kate... "ok..b kire 1 2 3 baru bby bukak mate tau..."


angguk...

1 2 3

OMG..aku mmg sgt surprise..sbb tak sangke die nak bagi that thing kat aku...
tak terpk pun..

n ni bende yg die bagi kat aku...



huhuhu...cam terkejut jgk la...die bg ring kat aku..
n totally...i like it...
die kate nnt leh ganti2 pakai ngn cincin tunang...
sayang la kalo cincin tunang tu pakai lasak2...


thanks b...i love it...
i'll take care of it...

aku speechless bile die bukak kotak cincin tu depan mate....
mmg sgt2 speechless...
tak macam mase pilih cincin tunang tu..
sbb yg tu kitorg g skali sbb die tak tau size..
ni sbb die dah tau size..huhuh...
die sarungkan n die ckp...
"adiah ni tak setanding pengorbanan yg bby lakukan dulu...adiah ni jgk tak setanding kasih syg bby yg bby bg pada b...thanks utk segalanya bby..."

huhuhuh..
thanks b for the present...

3 gorgeous yang sedang berbicara!:

aQ!da said...

haiye... u remind me to my mr. duncare la... no comment..tp...
chanteknye...!!!! emangnya aku tu jeles bangat sama lorh.. aku juga mau... huhuhuuu..

arisya sofea said...

ur mr duncare tu suke bagi munge..
hikhik..my mr overprotected ni tak pnh bagi munge lagi kot...munge tisu penah la..hahaha...

heheh...
nggak usah jeles deh..
kamu juga bisa dapatin...
cumanya..perlu sabar deh...

lorh juga mau ya??
minta aja pada mr duncare kamu...
hikhikhik..
emang nya lebih baik nungguin sampei mr duncare kamu itu kerja..
minta apa aja bisa dapat deh..
heheh...

aQ!da said...

mr duncare tu bilang aja mau..
beri nya nggak mau...
ah.. bikin aku penasaran...
gegegeee...
teror x aku speking jhowo?
hohohoo

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers