Monday, August 3, 2009

today is hubby's birthday!!

hehhe...today is hubby's birthday....
n semlm die abis keje around 10.40 p.m...
aku tau die mesti penat n jap g kalo aku tak call die ni..
mesti selamat malam la jawabnye..so..aku pun msg2 die..
dlm kul 11.25 tu aku pun call die...borak2....wat lawak bagi die gelak..
supaya die tak nantuk...hukhukhuk..kejam je..muahahha..sori e hubby....
pastu aku tgk jam dah kul 12...aku pun ape lagi..

"b...baby ade satu bende nak bgtau b..baby arap b blh terima ngn hati yg terbuka n tenang..baby tau...keputusan ni terlalu drastik..tp baby terpaksa...harap b tak marah n dendam ngn baby..."

silent.....huhuhuuh...seem like he waiting what i'm going to tell him...then aku pun senyap...
die mengalah..

"ape die baby??ckp la..jgn la wat b risau camni..b ade wat salah ke bby??please...say something..jgn wat b sedih.. "


"sebenarnye.............................................baby nak bgtau......SELAMAT HARI LAHIR YG KE 26 TAHUN B...I LOVE YOU SO MUCH....NOTHING GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU..."


-----------------------------


silent.....alamak..b marah ke???

then tetibe dgr die cam sebak.....
alamak...b nanes...haihhzzz..aku ni la...tu la..konon nak wat surprise...
sekali die cedih...huhuhu...

"thanks bby...b tau bby la yg terbaik utk b...jgn pernah tinggalkan b e???"
sayu je suara die...hurmmmm...i know that he still terkenangkan ape yg die wat kat aku dulu...
but honestly b...bby dah lupe sume tu...walaupun pahit utk ditelan..
tp kepahitan tu la yg membawa kite ke arah kebahagiaan sekarang kan???

and aku org first yg wish kat die...yayyyyyyyy!!!!!!!
hehehehhe...

then tetibe..tanpa disangka2..die wat request yg sangat2 wat aku rase malu..
oohoohoho...die suh aku nyanyi lagu epi bday kat die..die kate..
die tingin sangat nak ade org yg die sayang nyanyi lagu epi bday kat die...
aku pun...mule2 tu nolak...die kate..b4 dis..takde org yg penah nyanyi lagu epi bday utk die..
alalalla..ciannye...aku pun..
ehem ehem ehem...betul kan skit suare
pastu....

"happy birthday to you....
happy birthday to you....
happy birthday to b..
happy birthday to you....."

hehehhe..pastu die gelak..."bby..comel nye...hehhe..thanks honey..."

you are most welcome hubby....aritu mase die datg kl tu..aku dah bg birthday present die..advance 3 hari la kire nye..hehehe..
dlm kete otw nak g tgk wayang tu..
die ckp...boleh tak b bukak skrg??tak sabar la...
aku pun kate la...up to you..itu adiah utk die kan..
tp dgn syarat..bukak slow2...hehe..sbb sblm ni aku pnh bg die adiah..balut cantik2..sekali die koyak je..huuhuhu...
so die pun dgn penuh kesabaran bukak adiah tu..
aku yg drive..so die duk sblh duk bukak adiah tu..
sekali die ilang sabar..sbb aku balut smpi 5 kali adiah tu..hehehe..
tp aku kate..bukak ngn sabar...
bile dah bukak tu...
die surprise la..heheh..
hadiah nye..wallet leather alain delon....
hehehe...
and he seems like he love that wallet..'
sib baik...huhuhu.

b4 die bukak adiah tu...die bace dulu kad birthday tu....
abis bace..die pndng aku n die ckp
"bby..thanks for everything...tak tau nak ckp camne dah...but i love you so much sayang..."

hehehhehe...
i love you too hubby...

sabar ye..lagi bape bulan je ni...saba tau...
pastu..we will be together...forever...


td received message from hubby...
die bagi lagu ni...

"tak ingin lagi aku kehilangan mu..untuk kedua kali
ku tak ingin lagi meninggalkan mu..itu tak adil untuk mu..
tak ada yang mampu seperti diri mu...untuk mencintai aku...
kau...lah cinta terakhir...."

---------------------------------------

arini smpi opis
b call..then die request suh aku nyanyi lagu bday lagi sekali..
ya rabbi..die ni mmg tau...suke buli aku ...
siap kire lagi...cpt baby..cpt la nyanyi...1 2 3..
aku diam je..pastu die kire lagi...
aku baru nak nyanyi sekali bos aku dtg daaa..
aku pun keluar pura2 g toilet...aku pun lepak tepi tangga tu...
nyanyi la jugak utk die...
pastu terus segar suara die...huhuh..
then die kate..mlm ni kene nyanyi lagi..
adeh..baik die rekod je suara aku nyanyi
pastu playback je....
huhuhuh...
b...mcm2 perangai..heheh..

next week g umah maksu die pulak..
ade kenduri kesyukuran n kenduri doa selamat..
mak su die dah pesan suh bawak aku sekali...
heheheh...
kalo takde aral..bby ikut k b...

----------------------------------------


semlm g umah farah kat cheras...nak amik comforter set yg beli kat die...
pstu dengan tidak semena2 termakan tengahari kat umah die..hehe..
sori kalo menyusahkan your mom ye yunk..
ermmm..borak2 ngn farah a few things.
pastu men2 ngn daniel..skali tgk daniel dah gosok2 tinge die..
ngantuk la tu...
aku pun dukung la die...then dodoi2...
pstu tgk2..la...tido dah...
heheheh...pastu mak farah tgk je aku dodoi daniel..
mak die ckp..."miza..kawen la cpt..dah layak sgt tu jd ibu"
erkkkkk....ehhehe...
sabar e makcik..
next year smpi kad kat tgn makcik e...
heheh




2 gorgeous yang sedang berbicara!:

aQ!da said...

wallaweyh..
panjang gle entry kali nih..
6 bln lagi ko nk tawen ke mizah??
btol ke???
btol ke??

~ramA-RaMa HijAu~ said...

so sweet....
heheheh...

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers