Wednesday, June 23, 2010

entry for today~

ouhhh…damn…camne leh lupe nih..lupe bahawasanya semlm genap 2 tahun 4 bulan saye bersama dia…huhu..heppi annimonthsary sayang~weee…lame nye akuh ngn kaw weh??tapi tak la lame pun terase..tp pape pun..i’m happy wif u..the happiness that u brought into my life completed my whole life la sayang~huhuh…namun begitu tak semudah itu untuk smpi ke tahap ni…bnyk dugaan dan cabaran kitorg lalui…neway abg..thanks for being my dearest one..u create sweetest memories in my life..gaduh2 pun..tak smpi sehari..pastu mesti baik balik kan..yela..saya kan tak boleh idup tanpa dapat msg n call dari awak..tmbah2 sekrang ni kitorg boleh msg n call secara percuma unlimited..makin saya rase tak complete kalo awak tak call or msg saya..awak..awak tau tak..saya salin sume msg2 awak dalam satu buku..ye..org akan kate saya terlalu taksub ngn awak..but puhleaseee la…bile mase saya taksub ngn awak..saya cume tak larat nak off on hp saya bile die hang sbb msg awak terlampau banyak dan ini menyebabkan hp saya jadi slow bile nak anta msg ke ape ke..jadi saya sayang nak delete msg2 awak…saya salin la..lagi pun kan…alasan sebenar saya adalah kerana saya nak jadikan ianya bahan bukti sekiranya awak buat hal ngn saya nnt..sbb dalam msg2 awk tu byk janji2 yg awk tabur kat saya..huhu..biar awak goyang skit!!hahah..tak de lah..saya bergurau je…tapi ye ke?mane la tau awak ade buat hal kemudian hari…kan??heheh..awak…saya rindukan awak la…awak rindu saya tak??heheh…

 

oh ye..awak..hari sabtu ni..saya ade kejutan utk awak..tapi saya tanak bitau awak….kalo saya bitau awak..bukan surprise la kan..hehe..tp saya tak sure la kalo awak rase terkejut ke tak..hehe..saya dah pakat ngn 2 org pegawai kat opis saya nih…siap la awak..hehe..

oh ye..lupe lak..2 org pegawai kat opis aku nih pempuan..muda lg..26 baru…sorg dah kawen..sorg bakal la..heheh..kitorg kat opis ni sentiasa bertiga…mane2 bertiga..dorg pun tau pasal aku ngn bf aku ni..jadi kirenye ok la..dah mcm kawan la dorg ngn bf akuh ni walaupun tak pnh jmp..huhu..tu yg blh plan baik pny ngn dorg2 nih..otak weng2 masing2…hehhe…

 

ape pun sayang kuh..tunggu ya hari sabtu ni..sekiranya plan ku untuk mentekejutkan mu jadi…bersiap sedialah..jgn kene heart attack dah la ye…jadi janda saya nnt..janda berhias..opss…mintak jauh..biarlah saya sempat berkeluarga dengan awak dulu..sempat kawen ngn awak..sempat manje2 ngn awak..sempat ade anak dalam 10 org ngn awak..sempat besar kan anak2 kite tu smpi dorg kawen..pastu sempat tgk anak2 kite yg sepuluh2 tu kawen.sempat tgk cucu2 kite tuh…heheheh…ok kan awak?tak sabar pulak rase..eh2..tergatal pulak..hahah

ok lah awak…nnt saya berbelog lagi ye..saya rase sejuk sangat sekrg nih…kalau awak ade..boleh saya pakai jaket awak yang tebal tuh…(ape yg korang pk ha??)  saya nak ke toilet..nnt saya akan post satu entry berkenaan hari ni di opis…tengkiu2…

 

my dearest p/s : buat pertama kalinya aku reveal si dia akuh tuh..tp dari sisi sudah la ye…heheh..nnt2 bile aku dah betul2 ready..aku publish gambar kitorg pulak…walaupun ade yg bakal muntah ijo tgk gambar2 tu nnt..aku pedulik hape..hohoho

 

p/s 2 : gmbr tu ketika beliau berada di genting untuk majlis penganugerahan beliau…yang di dukungnya itu bukan anak dia, anak aku mahupun anak kami..itu adalah anak buah die..heheh..see2…jelas ciri2 penyayang n kebapaan dalam diri die weh uols..tuh yg wat akuh tak pandang dah org lain…he’s the one that i choose to be with..n he is the one that i called “my future husband”

2 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

aduh2.. bahagienye.. bwt surprise utk pakwe.. miza, ko tau, aku pn pnh gak transfer msg2 ex aku kt pc.. aku siap type tu.. waha.. nasihat aku.. hurm.. jaga baek2 hati ko dlu ok.. baru hati die..

arisya sofea said...

nida : huhuh..alhamdulillah wat mase ni bahagia la aku nmpknye..akan dtg tak tau la camne..tp harap2 bahagia tu boleh kekal smpi bile2..insyaAllah...nak bahagia kene lalui derita dulu...aku tak pnh jage hati die pun..hakhakhak..tak lah..

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers