Thursday, July 23, 2009

mengimbau kenangan lalu

hallu halllu...
salam semua....
hurmm..td baru chatting ngn ex classmate kat poli dulu..
got news she's going to engage with her loved one this saturday...
quite excited + happy for her...
hurmmm...kejap je kan mase berlalu...
tau2 sorg2 member nak kawen dah..
yg sorg tu dah selamat deliver her cute little baby boy...
hehehe...bile teringat time study dulu...rase cam rindu sgt2...
rindu gile ngn dak2 kelas DSK..rindukan suasana time belajar dulu...
rindu nak kumpul ramai2 seblm gerak g kelas...rindu nak snap2 pic together with dak2 kelas dengan berbagai posing..rindu nak ngutuk2 lec..hikhikhik..
hurmmm...girls...i missed you all..
rase cam nak putar balik zaman belajar dulu...
sungguh2 meninggalkan kenangan manis...kalo nak dibandingkan zaman keje ngn zaman belajar kat poli..aku nak stay je zaman belajar kat poli...
sbb bnyk kenangan n pengalaman yang dikutip sepanjang perjalanan sebuah kehidupan...
bile tgk2 balik gmbr2 tu rase cam tak caye..masing2 dah bawak haluan sndri..
dah ade kerjaya masing2..dah ade hala tuju kehidupan..dah ade keluarga sndiri...
betul2 sekelip mata ianya berubah....
everythings changed now...rindu nye nak beli makan kat kafe..*dalam mase yg same rindu nak ulang kenangan meet my hubby kat kafe tu..hkhikhik*
rindu nak pakai blazer pastu jalan ramai2 kat susur gajah tu..huhuhuh...
rindu nak holding kamus2 yg maha tebal..rindu nak wat assignment...rindu nak tido kat katil asrama tu..rindu nak mandi kat toilet die..everything that had been done for 2 years there...
bile ingat2 balik...bnyk kenangan yg aku kutip sepanjang aku kat sane...mmg happy..

to all my frens...

dikala ini aku mengimbau kembali
kenangan kita menimba ilmu di situ..
terlalu bnyk pahit manis bergelar seorg siswi..
namun kita bersama2 menempuh onak ranjau
demi bergelar seorang graduan
kini segalanya telah lama berlalu..
namun kenangan bersama
tetap segar di ingatan
bagaikan ianya baru semlm dilalui bersama...
ingatkah kau wahai sahabat??
akan segala kenangan itu??
moga ikatan persahabatan yang terjalin di situ
akan terus berdiri teguh dan jitu..
sahabat-sahabatku..
sungguh..aku merindui detik bersama kalian..
walau kadangkala kita bertengar..
tidak bertegur sapa..
namun itu semua adalah dugaan
yang merapatkan kita
walau kini kita semua telah berpisah..
namun kenangan itu lah yang akan menyatukan kita semula
semoga kita akan berjumpa di suatu masa
mengimbau kenangan bersama
supaya kenangan itu tetap abadi
selamanya...


betul la..aku rindu sgt kat korg sume...walaupun lepas kelas masa kite bnyk abis kat bilik...untuk tido..utk on9..tp dari kul 8 smpi kul 6 kite bersame..kadang2 nangis same2 gelak same2..indah kan kenangan tu...tp sekarng ni dah lain..kite masing2 dah ade tanggungjawab masing2...
kadang2 tanggungjawab dan kekangan waktu membataskan kite utk bertemu mcm dulu...
tp tak pe...gathering dsk b kali ni aku akan pastikan ianye terjadi...
rindu dah nak jmp korg...




gmbr ni taken before kelas usahawan...hehehhe..snap by sape aku pun dah lupe..
kawan...rindu kan nak pakai blazer cenggini...sepattern je...



yg ni pun same...bersame2 ngn en. fauzi, lecturer kelas english...abg poji..hikhikhik...


mase dlm DSU...time ni ade ape ntah..lupe dah..


time dalam kelas ape eh time ni??lupe dahh..


aku suke gmbr ni kawan2...nampak sweet je...time ni muke masing2 still nmpk cam budak2..still nmpk cute n muke dak belajar lagi..

ni pulak mase kite g gunung ledang...

sume ni kenangan yang sempat kite kumpul bersama mase sem 4..rindu kat korg sume tau...
hope lepas ni kite berkesempatan untuk berkumpul cam dulu lagi...huhuhuhuh..


coretan rindu buat rakan-rakan seperjuangan ku....

4 gorgeous yang sedang berbicara!:

aQ!da said...

adoi yai...
nak nanges nih...
rindu nye...zaman poli dulu..

shoppersjoint said...

hi thanks for being our lovely follower

do come and shop with us, followers are entitled for free delivery dear!!!

nazliahnazeer said...

spanjang bce post ko ni ak senyum je, rase nk nges pn ade ble tgk gmbr2 tu.rindu sgt kan miza.isk.. ak pn hrp2 jd la gathering tu. ak amik tau ada gmbr2 yg ak tkde tu.tq. :)

She's The One said...

ari penuh emosi k ni..(cm sinar fm lak)hehehee...ap2 pn mmg byk kngn kt poly 2..

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers