Wednesday, July 29, 2009

present for hubby's birthday

pg td smpi lambat 15 minit sbb jalan jem disebabkan hujan..
huhuhuhu...tp aku tak kisah pun..lantak la..
emmm...mlm td hubby siap keje kul 12..time tu aku dah terlelap..hehe.tp die call tu aku tersedar...then borak2 ngn die..smpi la kul 12.30 tu...masing dah ngantuk..so bile dah wish good nite tu ingatkan conversation tu pun ended la..tp upenye die tetibe meluahkan isi hati die..
again..he make me touched with his words...the words that i know come from his heart...and i know he really mean it...he said that :

b : bby..tau tak..b sayang kan bby..cintakan bby...bby..setiap hari..kalo b tak dgr suara bby..tak dpt msg dari bby..b resah sgt bby..b risau..b takut bby akan tinggalkan b..b tak pernah puas bersembang ngn bby..setiap hari b nak borak ngn bby...bby pandai hiburkan hati b...setiap kali b susah hati..bile dgr suara bby yg ceria..bile bby wat lawak..b rase hidup b bahagia bby...hidup b ceria...please jgn tinggalkn b....b seronok bile dpt borak ngn bby..tak penah jemu...b bahagia sgt ngn bby...bile b pk2 balik..b menyesal penah wat bby menangis sbb b dulu...b menyesal sbb tak bahagiakan bby dari dulu...kalo lah b tau kebahagiaan b adalah bby dan bkn die..tentu dulu bby tak merana dengan sikap b yg sllu abaikan bby kan???maafkan b bby...b janji..b takkan biar airmata bby tumpah lagi...i love u so much bby...

sob sob sob...huuhuhu..so touched my heart...suara die cam bergetar bile ckp sume tu...b...i wont leave you..i wont ever leave you..whatever happen..you are my courage...

pastu..pg tadi..smpi2 opis..setelkan keje2 yg ade...then aku pun mulekan keje membalut hadiah utk bday b yg tinggal bape ari je lagi...tp tak dpt nak smbt...sbb bday die jatuh ari isnin..hurm...aku dpt bagi die adiah je...






hadiah b dah ciap balut...heheh...ane leh tunjuk adiah ape..hehehhe...yg sweet nye tu kan...gambar 2 teddy bear tu ade kat depan...ehehhe...





yang ni pulak kad aku utk die..heheh...tak nampak kan ape yg aku tulis kan???


yg ni depan kad tu..itam merah tu adalah tema barang2 hantaran dari pihak aku bagi kat die...

setelah siap...kad tu dah ade dlm sampul...

tadaaaAlign Center
...dah ciap semua nye...maybe esok kot bagi kat die..heheh..
hope he like it...



1 gorgeous yang sedang berbicara!:

aQ!da said...

ur hubby love u so mmuch...
hopefully u guys wil be happy together ever after...

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers