Friday, September 10, 2010

6 days left!

Salam,

Hey chanteq!

Salam 1 Syawal 1431 hijrah..alhamdulillah seluruh umat Islam telah selamat menyambut hari raya Aidilfitri…syukur pada – Mu Ya Allah atas kurniaan Mu di bulan Syawal ini…semoga kita semua berada di bawah lembayung rahmat – Nya…

Ok..harini hari raya…pagi raya…kemas2 umah lagi..huhuh..hebat kan…pagi raya pun still tak abis kemas umah lagi…betapa semak nye umah aku…hehhe…takpe2…sabar2…lepas je satu bab ni…dah tak yah pening2 nak pk kemas umah lagi oke…

scroll down until i saw my daisypath tickers and…oh em geee….its only 6 days left…angka dah tinggal satu je nih…dah takde puluh2..takde belas2…and..guess what…feeling still nan hado wehhh…tgk barang hantaran pun still cam…betul ke aku nak bertunang ni?ehhehe..tp tadi mase aku tgh taip2 entry ni…ade sikit la feel nervous tu….

tadi gayut ngn en. abg jap…pastu dah nak letak tu…en. abg kate…nnt2…ade org nak ckp…upenye mak die..borak2 ngn mak die…pastu pas kat ayong die pulak…pastu pas kat bapak die pulak…sembang ngn bapak die jgk best…heheh…bapak die sgt sporting…hope aku boleh bahagia ngn family die…oh ye..td family en. abg dah maklumkan kat aku…side dorg ramai yg dtg nnt…lebih dari 10 kete..aku dah gulp gulp dah…ramainye…macam nak menikah pulak dah…hehehe..tp takpe la…meriah skit kot….

family aku?ermmm..tah..aku pun tak tau sape yg mak n ayah aku jemput..rase nye dorg tak jemput pun sedara mara…takpela…mebi dorg malu kot nak jemput sedara mara…ye la…en. abg aku kan keje sendri…bukan pegawai kerajaan…belajar pun takat SPM je…takpe la..aku tau dorg malu…its ok…aku malas nak pk pape…takde org pun..yg pastinye…majlis tu tetap berjalan mcm biasa…n yg pasti…tarikh tu nnt…status aku akan bertukar…

tadi aku sj je tny bapak aku…g solat jumaat kul bape..terus bapak aku tny..nape?die nak dtg ke?muke cam nak marah..aku tny je…aku tak kate pun sesape nak dtg…yg cepat sgt lanting tu nape?en. abg pun dah kesal..die dah tawar hati…aku dah ckp ngn en. abg…lepas ni jgn beria2 sgt nak amik hati family aku..aku jadi tak suke..nmpk mcm die terhegeh2 sgt…biar la..buat biasa je…

tadi bapak en. abg ade tny…nak bawak aku g melaka lepas tunang tu..i mean on 25 sept tu…angah die nikah kat melaka…aku ckp la..insyaAllah…kalo berkesempatan..aku pegi k…hehehhe…ermmm…aku pun dah takde idea…oh ye…feel ade sikit la..sikit je..nervous jgk skit..and td tetibe terase dup dap..hahaha….ok lah..aku ngantuk sbnrnye ni…tido dulu la…

 

notakakicomel : Ya Allah..tabahkan hati hamba-Mu dengan segala dugaan yang Engkau beri pada ku…moga dengan dugaan-Mu itu…menjadikan aku semakin sabar dan tabah dengan hidup di dunia ini…

notauntukdirisendiri : miza, tinggal lagi 6 hari tau..tak lame dah..tak smpi seminggu pun lagi…so…be ready!

1 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

hey dear.. bet u r bz now.. wish evrythg will be smooth tomorow.. i cant make it to ur engagement.. ur weds... hm, maybe.. klw ad jemputan, insyaAllah.. heheh

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers