Friday, September 17, 2010

alhamdulillah..finally…how i wish that moment never go away..

salam,

hai chantik

nak update cepat2 nih..ngantuk sgt…alhamdulillah..jam 3.45 ptg 16/9/2010, aku telah selamat menjadi tunangan en. abg…alhamdulillah…i cant stop say alhamdulillah…Ya Allah..terima kasih di atas rasa bahagia yang Engkau kurniakan ini ya Allah..aku bersyukur ditemukan dengan org sebaik dia…kekalkan lah jodoh kami hingga ke akhir hayat kami dan ikatlah kami dengan tali rahmat dan bahagia-Mu…amin…

Sejuta terima kasih diucapkan kepada rakan-rakan yang turut hadir dan yang banyak membantu aku…aku akan buat entry khas utk mereka selepas ini…gambar juga akan menyusul kemudian ya…heheh…

apepun..aku akan update story full lepas ni…entry ni as a teaser only..heheh…aku rase taknak bagi moment 16/9/2010 ni pergi..rase nak pause je!eh..sambung cite nnt k..selamat malam sume…

 

notakakicomel : saya sangat bahagia menjadi tunangan en. abg…

3 gorgeous yang sedang berbicara!:

ain abdul hamid said...

congrats...! neway, cpt2 buh gmbr majlis ek....excited sgt nk tgk nih....hehe...

congrats again dear....!

n!da said...

xsbr nye nk tggu gmbo! sepat3!!!! nk gmbo!! heheee

CahayaCintaIlahi said...

hehe..tahniah miza... !!

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers