Thursday, July 8, 2010

oooooooooooooo~cam tarzan lak!

hohoho…aku dah macam tarzan pulak…kehkehkeh..arini aku g opis setelah semlm aku EL..perut wat hal…bace blog my ex roomate+ex classmate kat poli dulu…Cik Niza Azrina…die kene ciyit biyit..sama la ngn aku…kene penyakit tu jgk…urghhh..tension…nak makan pun tak lalu..makan je ase nak kuar balik..adeh la…bosannnn…ilang nikmat makan…niza..jauh ko belutooth penyakit ko kat aku kan…hakhakhak…esok jumaat…lusa sabtu…yesss!!sabtu adalah hari yang dinanti…kerana sabtu adalah hari dating aku bersama ngn En. Abg…tp En. Abg kate die lambat skit..alaaaaa!!tak leh ke lepas subuh awak gerak terus??heheh..

sabtu ni aku ade bowling tournament organised by org jabatan akuh…huhuh..n clash ngn date aku with En. Abg…and it end up dengan keputusan aku membawa En. Abg bersama ke tournament tu..and tambah lagi ngn I put his name as a player for my team also…hahahah..eventhough he refuse to play at that day…like i care!hahah..gelak jahat…dah bayarkan dah pun..so En. Abg..sila la tunjuk skill awak tuh ek…hikhikhik..yg penting..his on my team..lalalal..opkos la..mane leh pisahkan aku ngn die..sesuka ati je nak letak die kt team org lain..dah la En. Abg tak kenal sape2 except me..

actually..takde sorg pun org Jabatan aku yg kenal ngn En. Abg ku itu..haha..kan aku dah kate..aku tak nak reveal die pade org ramai..cehh..bajet bercinta ngn pemain bola sepak terhensem dunia..or bajet bercinta ngn AARON AZIZ lak kan smpi tanak reveal2 die pade org ramai..hohoh..aku pny boyfie..aku pny suka la..aku bkn jenis yg suke tayang boyfie aku kat org…kat FB aku pun..aku take time almost 1 year utk letak gmbr aku ngn die..at last aku letak jgk..tp gmbr die kecik..supaya tak jelas sgt upenye…hehehe…yela..mulut2 org opis aku ni cam CELAKA  la jgk kan…

yang sebenarnye…mostly org opis aku ni ramai yang bertanya2 status akuh…ishh..susah2 je korg jadikan aku ni artis..siap gossip2 liar pun ade…terima kasih la sbb popular kan saye kat jabatan ni…hikhik…ramai tanya..aku dah tunang ke?dah ade bf ke?hishhh…korg dibayar gaji utk amik tau aku pny personal life ke?pelik haku…

kalo dah ade kenape?korg nak bunuh diri ke?lalalla…jadinye…utk merungkaikan questionaire korg…aku bawak En. Abg ku ari sabtu ni…selama ni aku diam..aku malas nak kecoh2..sbb aku tau..aku bukan artis…n aku tau…bukan aku sorg yg ade BF dalam dunia ni smpi nak kene bitau sume org kan…tambah2 lagi En. Abg bukan la sehensem AARON AZIZ *arghhh….name die lagi..* tp saye pilih die sbb die memenuhi ciri2 lelaki yang sy nak…

jadinye..sabtu ni..setelah persoalan anda sume terjawab..jgn la tny lagi k…sy tak larat nak jawab soklan2 yg berbentuk personal nih..n jgn la gossip2kan saye ngn org JABATAN lagi ye..saye tak berkait ngn sesape pun kat opis ni..sekadar teman sepejabat…jgn la smpi nak STALKER saye pulak eh…saye tak sepopular siti nurhaliza or fasah sandah n tak jgk sehebat teman2 wanita christiano ronaldo *hahah…gile dengki!tgk metro arini..ade paparazzi amik gambar CR dengan one of his GF kat atas satu bot..n CR sedang showering his GF…omigod..badan CR…grrrrrr…hahahah…gile keji! nak suruh En. Abg berbadan seperti CR bole??adeh la…perut oh perut..smbil berbelog ni die duk berbunyik2 jgk…dah g membuang pun cam tak abis jek..hisss….takkan nak berkampung kat toilet lak kan??

oooOOOOoooooOOOOOOooooOOOOO…tarzan again!

oh ye..balik ni plan nak wat spagetti..tp perut ni cam tak best je..takde mud nak masak..lagipun tinggal aku n apak aku n dak tinonet je kat umah..cam rugi je masak..dak tinonet tu bkn nak makan pun..balik ni nak g JUSCO cari t-shirt POLO..dah lame ngidam nak beli t-shirt kat situ…couple shirt la i mean..kalo takde couple shirt pun aku beli je dua2 shirt lelaki…satu aku hamik la…hohoho…nak cari jeans kaler itam…ok done…hohohoooooooooooOOOOOOooooOOOOO>>apehal ngn aku nih…

 

sabtu ni jgk..jeng jeng jeng..En. Abg nak belikan sesuatu yg dapat menghiasi jari manis aku on 16  or 17 nih…lalala…tengkiu lah En. Abg…adehhhh.bunyik lagi perut akuh nih..banyak sgt angin lam badan akuh nih…puas kentut  pun tak ilang2 gak angin die..adeh la…

 

OOOOOooooooOOOOooOOoOOoOOOoOo…..tarzan nak g berkampung kat toilet jap lah!astalavista…

2 gorgeous yang sedang berbicara!:

nizarina said...

weh, ko ni cm meroyan lak aku tgk.hahaha..
nk join skali la..o00o0o0o0o0o0...hahahha

n!da said...

haha.. meroyan ye..
ooooooOOOOOOOoooooo hehehe

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers