Tuesday, July 27, 2010

sakit giler la woii!

heheh..entry cam nak cari gado je kan….tak la..wat pe cari gado ngn org…tak aman dunia ni..heheh..ekceli…ape yg sakit?aku la yg tgh sakit nih!sakit gile wehhh..hazab yg hamat nih!akuh senggugut weh..PMS..isk isk isk…sakit tak hengat…ase nak guleng2 je…uwaaaa…setiap kali piyed mesti PMS teruk..adeh la…ase nak pitam pun hado gak nih…makkkkkkk….tulun2..bos pulak baru masuk arini setelah semlm die coti…dah la baru masuk..kejap2 miza..kejap2 miza..rimas haku la..nak tepon pun suh aku jgak yg tepon…doboh tol!aku dah la mood tgh swing nih…kang ngn kaw2 skli aku swing kan..nak?hiss…tak suke sbnrnye rase camni..sakit gile2…jalan pun dah macam nenek kebayan..terbongkok2…uwaaa…nak gulen2…nak gulen2…hurmm..arini En. Abg langsung tak msg..masih terase ngn aku smlm kot..ye la..sape suh ckp ngn aku cam ckp ngn kawan2 die…dah la aku tgh PMS…bukan die tak tau…tp sj nak duga sabar aku time aku tgh period…camni al kisahnye…semlm balik keje…aku g the mall jap..pastu aku shoot g kg. baru..jmp member aku jap..pastu mse aku dah otw nak g kg. baru tu die ade call…

 

En . Abg : uiii..uiii..

me : *sentap..tp wat dunno je*..ye abg..

En. Abg : Kat ne tu?

Me : kat kg. baru..

then bile ckp je nak uii uii..pastu aku ckp la “abg ni nape uiii2…?”

pastu die ckp : “a’ala syg ni…gurau pun tak leh”

terus aku hangin “ni apehal a’ala2 ni?ape a’ala2?” nada aku takde la tinggi pun..cume cam aku hangin la..apsal nak ckp ngn aku cam cakap ngn kawan2 die?aku bknnye kisah pun die nak ckp camne pun..seblm ni aku layan je…tp jgn la wat perangai tu time aku tgh mood swing..mmg aku tak suke la kan..pastu die terus ckp bye n terus letak…pastu aku msg

 

Me : ok!syg kecik hati

En. Abg : terpulang la syg…abg niat nak bergurau je..tp syg melantun plk..abg mntk maaf la…

Me : *senyap  n tak reply*

En. Abg : Cara syg tegur abg td mcm syg tegur kawan2 syg kan…

Me : cara abg ckp ngn syg tadi mcm abg ckp ngn kawan2 abg kan…sepnjg ngn abg syg tak pnh ckp camtu kan..ber uii2 la..ber a’ala bagai..

En. Abg : k3..dah2…abg salah..abg mengaku..abg cume nak bergurau je…abg mintak maaf e syg..sbb kurang aja ngn syg…

Me : hmmm..takpela abg..bnd dah jadi pun..syg tak marah n dah maafkan abg pun..

En. Abg : *terus senyap smpi hari ni..mlm smlm pun tak msg tak ape*

*********aku blur…patutnye aku yg sentap ke die yg sentap?****

 

mlm td aku tido langsung tak lena wehhh…tak tau la sebb ape..bkn sbb En. Abg pun..tp setiap sejam aku mesti terjaga..pastu bile terjga tu aku rase cam seolah2 aku tak tido n tak ngantuk langsung..uwaaaa…jgn kate die dtg balik…tamo2..aku dah cukup terseksa dulu bile 2 minggu jadi cam org tak tido selama 2minggu…sgt sadis wehhh…sib baik aku ade solution terbaik selain dari amik ubat tido…tp mlm td dia jadi balik…mencikkkk!!!hurmmm..

pagi td aku nak g keje..aku msg En. Abg bitau dah otw g keje..siap ckp love u bagai..hurmmm…langsung tak reply…marah lagi kot!aku malas nak panjang2 cite…malas nak touching lame2…so aku buat biase je la msg die pagi2 td…tp smpi sekrang langsung tak reply msg aku…tak call langsng..paham la tu…die majuk ngn aku…tp sori la ye En. Abg..sy tak de mood lagi nak pujuk awk..sy punye PMS ni lagi menyakit kan sy..kalo awk rase awk nak majuk smpi bulan dpn pun sy ok je..sbb PMS ni sgt2 menyakitkan awk tau tak?!!ok..awk tak tau..sbb tu awk boleh majuk ngn sy…kalo awk rase PMS tu camne..konpem kucing awk tu dah lame ilang bulu awk cabut2 bulu die sbb sakit sgt!*merepek*…

Sib baik la awk tu future fiance sy En. Abg oi..takpelah..sy malas nak pk panjang..majuk la smpi awk rase awk tanak majuk dah k….sy bagi awk can utk majuk puas2 nih..sbb nnt kalo sy dah majuk..awk tak de mase utk nak majuk jgk..sbb mase awk tu awk kene gune utk pujuk sy…

arghhhhhh!die dtg balikkkk!!shuhhhh…shuhhhh..g la jauh2 senggugut oiii..terseksa hamba dah ni…adeh la…oh ye..de org suggest aku suh makan panadol menstrual kaler pink tu..maap la ye..sy takkan amik..sbb tu penyebab kanser rahim oooo..tidak la..rahim aku nak pakai lame nih wehhh…no no no no….oleh kerana itu..aku kene la tahan je…tp ase cam nak terputus badan dari pinggang aku dah nih wehhhhh!

 

*************************SEKIAN**************************

2 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

btol tu miza.. aku pn klw kene senggugut aku xamik ape2 ubat pn. side efek kte xtau nt ape jadik.. aku tdo je.. ataupun amik botol, isi air panas.. bwt tungku.. rase senggugut tu ttp xilang.. tp lega la sket. dr tahan buta2 mcm tu.. mmg tak tertahan oii..

arisya sofea said...

hohoh..betul tu nida...tp aku kat cni takde botol yg sesuai utk nak letak air panas..ase nak mandikan perut aku ngn air panas ade la..hahah..hishhh...

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers