Tuesday, August 10, 2010

36 days left!!arghhhhh!!

*gelabah!* huhuh..36 hari lagi wehhhh…ape cer??!!baru semlm post entry ni…tup2 jadi 36 hari je lagi??!!mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!huk huk huk huk…cam nak pengsan jap! *tamparuli mau??*  aaaaaa!!tau tak kenape boleh jadi camni??camni citenye…

semlm mase aku balik dari keje..aku smpi umah lebih kurang kul 6.30 camtu la…then aku pun lepak2 santai goyang2 kaki kat living hall umah aku..smbil melayan kuceng aku menggesel2 kat kaki aku…pastu dah lepas2 maghrib tu…tetibe mak aku ckp camni.. :

 

Mama : dik..tarikh awak tu bape aribulan sbnrnye?sabtu ke khamis??

me : sabtu…

Mama : laa…kenape tak buat khamis??

Me : laa…nape?

Mama : kalo wt sabtu..kakak awak nak balik bile?buat ari khamis la..

Me : khamis??

Mama : a’ah..khamis..kan cuti ari khamis tu…pastu ari sabtu tu kakak awak boleh balik kulim

Me : hurmmm..ok la…nnt adik bincang ngn yus dulu camne…

 

Terus text En. Abg..

Me : Abg dah smpi umah ke belum??kite kene bincang kan sesuatu..nnt abg dah smpi bitau syg e..

En. Abg : abg otw balik ni syg..a ok..nnt kite bincang e syg…

Me : a ok..harap2 seblh abg takde masalah

En. Abg : kene bincang dulu la syg…takut diorg tak setuju je..ni pasal ape eh syg?

Me : Mama nak cepatkan tarikh tunang kite

En. Abg : ha???bile syg??

Me : 2 hari awal dari tarikh dicadangkan…

En. Abg : kang abg call..kite bincang balik…ok?

Me : ok..drive baik2..

 

malam tu kitorg discuss about dis thing…and die kate die kene bincang ngn family die dulu la..sbb ayah die dah bitau sedara mara die tarikh yg kitorg bincang mule2 dulu..tup2 ni nak buat ari khamis…mmg la time tu cuti..tp takut org masih kat kampung lagi…tp last2 semlm…dua2 tertido..huhuh..so takde perbincangan la lagi…

pagi tadi…En. Abg call..then aku tny..die dah discuss ngn family die belum??die kate dah..n dorg agree utk cepatkan tarikh tu 2 hari awal…yesss!!makin cepat la jadinye..aku sokkka…tp dalam mase yg same..aku cam serabut jgk!huhuh…

 

Notakaki : tula..semlm kate nak cepat berlalu kan???hamik akuh!!kan dah tercepat 2 hari terus…huhuhu…

2 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

haha.. sunggoh klaka.. nk cepat2 alih2 dapat betol2..

miza, siyes aku yg rase bedebar nih.. hua3..

arisya sofea said...

nida : huhuh..tu la pasal nida..nak sgt cepat..hamik!hhuhuhu..padan muke haku..

ko rase berdebar eh?hikhik..kalo ko bebetul nnt..aku ase menggegel la ko nnt..heheh..

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers