Thursday, August 12, 2010

saye suke gambar ini!

tadi cuba untuk serlahkan bakat terpadam mengedit gambar
akhirnya..dapat jugak la hasil...
mula2 cadang nak letak as a header for this blog..
tp bile dah save..aku tekan preview
sekali keluar.."BAPAK BESAR GILE" gambar tu bile diletak sebagai header
karang org confuse..ni blog ke album gambar
atau pun org akan kuarkan statement
'mcm die sorg ade laki'
ataupun
'apehal gambar besar gedabak kasi letak kat header?semak mate je'
ataupun
'bapak besar gile gambar...gile publisiti ke ape?'
ataupun
'bajet blog die org bace sgt..bajet followers cecah ribu raban la konon'
ataupun
'nak show off bakal husband die la tu..orang lain tak beria pun'

dan disebabkan ataupun yg banyak kat ats tu ...
aku amik keputusan..
utk remove je..hahaha..
nnt aku wat header baru...bile dah ade gambar baru...
lepas raye nnt..dan semestinye..
kau, kau, kau dan kau sume
akan ckp
'wahhh...cantiknye belog die ni'
hahahah..*gile perasan.tampar kang!*
jadinye...
dengan itu...aku nak letak hasil nye sbgi entry je la...

tadaaaa!!hehehe..aku sokka..aku sokka
sila muntah ijo la yeh...
kan aku dah penah kate aritu...
bile aku dah reveal je en. abg aku ni..
bermakna kau, kau dan kau kene la siap sedia utk muntah ijo..
nnt gambar utk majlis itu dah siap nnt..
lg aku akan gile2 meroyan punye haplod...
heheheh...
aku punye belog..aku punye suke..
kepada anonymous-anonymous yg annoying..
sile cepat2 klik tanda pangkah kat bucu skrin anda sebelah kanan atas skali
untuk hapuskan screen view ini...
jangan gatal2 nak tinggalkan jejak korang yang tak berfaedah tu kat belog aku nih...
it's a warning...kalo korang rase nak komen2 yg menyakitkan ati tu..
komen kat diri sendri...aku bolayan!!

huhuhu..
tetibe rase nak tuka profile pic kat FB aku gmbr ni...
we'll see wether bertukar atau tak
akan dipertimbangkan bape kilo...
eh!dah pukul 11.20pm..aku rase aku perlu tido
utk mendapatkan suasana memasak yg aman damai
tanpa pencemaran bau hangit ketika memasak akibat mengantuk terlampau
dan aku mahukan suasana makan sahur yang tenang ala-ala subuhlight dinner tanpa rase mengantuk tahap bawak bantal sambil makan kat meja makan!
gudnite and jangan lupe niat puasa ye kawan-kawan..
selamat malam blogspot!

notakakicomel : baru perasan gambar en. abg tak senyum sgt...hishh...suke amik gmbr camtu...suh senyum takde nye die mau...suke tgk die pakai camtu..agak2 kalo nak mintak die pakai camtu kuar dating die mau tak??? *dah lame idop??*





4 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

gmbr tu kn.. korang dua2 orang kn.. nmpk mcm budak2 lar.. muke babyface hoho..

CahayaCintaIlahi said...

suweet!!!

arisya sofea said...

nida : uhuk uhuk!!tersedak jap akuh..nida uii..betul ke pandangan matamu yunk itu...adeh..babyface ke muke die??aku ase bapakface ade la..tp ramai jgk ckp muke die tak mcm org umo 27..cam baye2 aku je..hurmmm...

Naz : thank u beb!

CahayaCintaIlahi said...

hehe.. ur welcome ... dear.. :))

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers