Monday, August 9, 2010

mamiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

i really2 need a ‘pinggang’ massage rite now…adehhh..aku nih dah serupa ngn nenek kebayan tau tak..tak kisah la aku duduk ke..aku meniarap ke..aku baring ke..bile bangun tu konfem aku tak leh nak straight kan pinggang aku immediately..mesti kene slow2 baru boleh tegak balik badan aku…mamiiii..siyes sakit weh…tau tak kenape aku punye pinggang jadi camni?a few months lepas aku jatuh terdodok weh kat pantry opis aku ni…kerusi lam pantry tu kerusi yg ade roda tu..jadinye…aku tarik kerusi tu utk duduk..mase aku nak letak bontot aku kat kerusi tu..boleh plk kerusi tu gerak ke belakang n aku pun ape lagi..gedebukkkk!!!jatuh la…mase tu tak la rase sakit sgt.tp skrg ni…effect die mendapat la akuh…uwaaa!!!cite kat mama…mama ckp “kene pegi berurut tu…pinggang jangan wat main2…” then abah aku sampuk “awk dah la nak kawen…pinggang tu nak pakai lame oiii” bole??aku pun kind of hurmmm je la…mane nak cari tukang urut yg sgt berkaliber kat kl ni…bnyk nye kat kampung2 je wehh…adeh la…so aku skrg ni menderita sakit pinggang la ni…aku tak cite kat En. Abg ttg keadaan ini..kang die bebel kat aku sebakul!jenuh aku nak tadah telinga…takpelah..terima kasih sahaja!huhuhu..

 

mamiiiiiii…mane nak cari tukang urut nih weh..nak pegi kat refleksogi punye tempat..aku tak bape yakin sgt nak bagi die urut kat pinggang ni…bak kate bapak aku..”pinggang tu nak pakai lame oiii” hahahah…menderita…takpe..penghapus dosa2 kecil..bnyk sgt dosa aku wat..jadinye…dikurniakan aku kesakitan yang berbeza2 sebagai penghapus dosa…alhamdulillah..patutnye aku bersyukur..semoga aku tak terus terleka dengan keindahan dunia…

 

arini ari isnin!oh ye ke??!!ade satu je yg aku suke pade hari isnin ni..iaitu..mase nye..pantas sangat berlalu..siyes beb…aku ase dari pagi tadi aku duduk je kat tempat aku…*bangun kejap utk pegi kencing td*  and now dah pukul 11.30???!wahhh..i like..hehehhe…

 

notakaki : Mase jmp En. Abg ari sabtu aritu yg anta barang hantaran tu…En. Abg kate “syg nampak susut skit…pipi pun dah tak bolat cam dulu…kempis dah pipi syg..n syg nmpk kurus la..baru seminggu kan diet?” weeee..sokka..sokkka…maknenye diet aku mmg menjadi la kan kan kan??

3 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

miza, ko diet? bdn ko tu da sedang elok la.. ape yg nk diselim melimkan lagi? ish3.. pp chubby la comeyl.. hehe..

arisya sofea said...

nida : tu kate ko nida...org duk sibuk kate aku dah gemuk..hahaha...termasuk la En. Abg akuh tu..siap kate setiap kali aku nak makan "syg jgn makan banyak2 tau..nnt tak leh pakai baju tunang tu..." bole?aku ase nak lempang die lelaju...

n!da said...

ko lempang je die lelaju miza.. sblm jadik bini nih.. hoho.. nt da jdik bini xbole da.. kn kte istri solehah.. hahaha

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers