Thursday, August 19, 2010

tidakkkkkkk!!

tadi kannnn...aku dapat call dr En. Abg...

die kate camni...

En. Abg : syg...abg sedih...*dengan suara cm org tgh nangis*

Me : nape abg?? *aku dah gelabah dah*

En. Abg : henpon abg....masuk dalam jug air...

Me : *tahan nak gelak* laa..camne boleh masuk lam jug air??

En. Abg : kan td abg tadah air lam jug...pastu hp tu termasuk lam jug tu..

Me : pastu?

En. Abg : pastu abg pun cept2 la amik..mcm org tangkap ikan...pastu dah tak bleh on dah hp tu..

Me : hahahahha..

En. Abg : nape gelak syg?lawak ke?syg gelak e?camne kite nak gayut dah??

Me : errrrr....*baru terpk*abis ni abg pakai hp sape?

En. Abg : pinjam enpon abah jap..jap g nak pulang balik..

Me : alaaaaaaaaaaaaa....tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

En. Abg : ha..td gelak...

Me : abis tu..enpon tu camne??

En. Abg : tah la syg...tgk la nnt camne...tu abg tgh jemur enpon tu cam jemur ikan kering..

 

begitulah kisah nya perbualan aku ngn en. abg...bole pulak enpon die jatuh lam jug air...ish3x... sadis sungguh cite die tu...

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

tak dapat la aku gayut ngn en. abg lagi...sob3x...

aku nak wat entry jiwang jap...

 

tiada lagi suaramu yang membisikkan kata rindu

tiada lagi suaramu yang menghiasi malam-malamku...

tiada lagi kata-kata rindu yang akan menemani tidurku seperti hari-hari yang lalu....

tiada lagi derai tawamu yang mengubat rinduku..

tiada lagi kata-kata semangat yang kau ucap padaku...

tiada lagi bingkisan sayang yg kau sllu ungkap padaku...

namun begitu..harus kau tahu..

aku akan sentiasa menanti mu..

sentiasa merinduimu....

oh arjunaku........

 

CHAIITTTTTT!!JIWANG GILER!!AKU NAK MUNTAH NI!!!OPSSS..PUASA2!!

hahaha...terror tak aku bermadah pujangga...jgn tak tau..

aku mmg suke mengarang puisi dan sajak tau...

tu sume spontan je..ape yg aku pk aku taip je..hahaha..

haaa!!jangan ade pulak yg copy cat ayat2 aku eh..

sendiri punye blog..sndri punye ayat la kan..

jangan la nak copy2 ayat2 dalam blog org lain..

smpi aku terpaksa tukar kata2 lam blog aku ni...

huh!!

*eh..terlari topik lak*

huhuhuh...

 

Miza2 copy

**keterangan gambar : makkkk...saye lapar....tambah lagi bole??

 

 

 

 

notakakicomel : gambar garfield diatas tiada kene mengena ngn entry aku...cumenye....aku suke gile tgk muke kucingkuningyanggemok nih!huuhuh...

 

notakakicomel 2 : adehhhh...sunyi la aku...bile en. abg tak dapat dihubungi utk beberapa ketika smpi enpon die ok balik..

5 gorgeous yang sedang berbicara!:

n!da said...

elok la tu.. nk tunang nt trus jumpe gayut la smpi puas.. ~ kumpul rindu byk2 ek.. hehe

arisya sofea said...

nida : huhu..tak sanggup la aku nak tggu smpi time tunang nnt weh..aku ni kalo tak dgr suara die..bole demam ko tau tak..dah macam dadah dah aku ase..ketagih kalo tak dgr suara die..menggigil2 aku ase..hahahah

n!da said...

wuish.. itu addicted giler tu.. haha.. da elok blom hp die tu?

arisya sofea said...

nida : uuhuh...dah elok dah..tu yg aku boleh tido ngn aman tuh..

PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA - by Urban Vibe Event said...

Salam, jom singgah blog kami untuk join contest bagi bakal pengantin. :)

Simpulan Mati antara aku dan dia

Daisypath Anniversary tickers

Saat Cinta Mula Bersemi...antara dua hati

Daisypath Anniversary tickers